Solgar E-vitamiini 268 mg Mixed Vegetarian 50 softgels

Solgar E-vitamiini 268 mg Mixed Vegetarian 50 softgels
Brand: SOLGAR
39.49 EUR
Lisätietoja

Solgar Kasviperäinen E-vitamiini 268 mg (vege) sisältää luonnollista d-alfatokoferolia sekä muita tokoferoleja, jotka toimivat synergiassa toistensa kanssa. D-alfatokoferoli on parhaiten imeytyvä ja 100 % aktiivinen E-vitamiinin muoto. Tuote sopii kasvissyöjille ja vegaaneille.- Suojaa soluja hapetusstressiltä- Tukee vastustuskykyä- Luontainen E-vitamiini (d-alfatokoferoli)- Sisältää tokoferolisekoituksen- Sopii kasvissyöjille ja vegaaneille- Maidoton, laktoositon, gluteeniton, sokeriton, vehnätön, hiivatonSolgar® Natural Source Vitamin E 268 mg (400 IU) (vege) sisältää luontaisia E-vitamiineja kasviperäisessä softgelkapselissa auttaen suojaamaan kehon soluja vapaiden radikaalien aiheuttamalta hapetusstressiltä. Vapaat radikaalit ovat epävakaita molekyylejä, jotka voivat vahingoittaa kehon soluja ja jotka liittyvät ennenaikaiseen ikääntymiseen. Vapaita radikaaleja muodostuu esimerkiksi, kun kehomme muuntaa syödyn ruuan energiaksi tai kun olemme alttiina ilmansaasteille ja auringon ultraviolettivalolle.Tuote sisältää luonnollista E-vitamiinia (d-alfa tokoferolia), joka tutkimusten mukaan on 1,3 kertaa enemmän biologisesti saatavissa kuin synteettiset muodot .Rasvaliukoista E-vitamiinia löytyy luontaisesti pähkinöistä, pähkinäöljyistä, oliiviöljystä, vihreistä lehtivihanneksista ja avokadoista. Se on välttämätön ravintoaine ja antioksidantti. Lisäksi keho tarvitsee E-vitamiinia immuunijärjestelmän tukemiseksi. Terveellinen ja tasapainoinen ruokavalio sisältää ihanteellisesti riittävän määrän E-vitamiinia, mutta valitettavasti useimpien ihmisten ruokavaliot eivät saavuta tätä tasoa.Kasviperäinen E-vitamiini 268 mg (vege) annostus on 1 softgelkapseli päivässä ruokailun yhteydessä.Kaikki Solgar® -tuotteet on valmistettu noudattaen Solgarin Gold Standard -standardeja, jo vuodesta 1947. Solgar käyttää ravintolisissään vain luontaisperäisiä ainesosia. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. International Journal of Vitamin Research (AM J Clin Nutr 1998;67:669-84)