Pelaaminen netissä

post thumb
Yleistä
kirjoittanut Maria/ 15 May 2013

Pelaaminen netissä

Nyt kun olemme kerran aloittaneet pelaamisesta kirjoittamisen, jatketaan sillä vielä muutaman artikkelin verran. Tällä hetkellä on tosiaan menossa jääkiekon mm-kisat, jotetaan jatketaan vähän pelejen osalta vähän. On myös olemassa vähän hyviä veto kohteita, johon voit sijoittaa vähän rahaa, jos haluat saada lisä jännitystä peliin. Itse olen pelannut kaikkia otteluita, joita olen itse katsellut samalla. Kaikkii Suomen otteluihin olen yrittänyt väsätä tulosvetoja. Tulosvedot eivät ole kovinkaan hyvin kolahtaneet. Harva pystyy aavistamaan että Suomi pelaa 2-2 tasapelin Latviaa vastaan. Tässä ottelussa olisi saanut todella hyvin vastinetta rahoille, jos olisi veikannut oikean lopputuloksen. Laitoin nyt ainakin pienen lapun myös siitä, kuka tulee voittamaan puolivälierä ottelu pareista.

Uskon vakaasti että Suomi tulee hoitamaan Slovakian. En usko, että Slovakialla on tarpeeksi kova ryhmä kasassa, jotta he pystyisivät voittamaan Suomen. Slovakialla on joukkueessa pari kovan luokan pelimiestä, mutta ei mitään todellisia NHL tähtiä. Slovakialta puuttuvat Marian Hossa, Marian Gaborik ja Zdneo Chara. Hossa ja Chara pelaavat vielä NHL pudotuspelejä ja Gaborik on tällä hetkellä sairastuvalla. Tämän pitäisi olla siis Suomen voitto.

Muissa ottelupareissa lähdin pelaamaan myös varman päälle. Sveitsi, joka voitti B-lohkon, saavat vastaansa Tshekin. En usko että Sveitsi voittaa tätä. Siksi pistin lapulle Tsekki.

Kanada pelaa Ruotsia vastaan. Täytyy muistaa että Ruotsi pelaa kotonaan. Kanadalla on kasassa kuitenkin todellinen huippu joukkue. Täysin epävarma veto, mutta laitoin että Kanada voittaa.

Viimeisessä otteluparissa kohtaavat Venäjä ja USA. Venäjällä on joukkue taas täynnä tähtiä. Ainoa epävarmuus on heidän puolustus. USA on tasapaksu todellisia pelimiehiä täynnä oleva joukkue. Siksi laitoin tähän yllätysvalinnan ja valitsin USA:n. Seuraavassa artikkelissa vielä vähän peleissä, sen jälkeen palataan kuulonhuoltoliittoon.