Korvien peseminen

post thumb
Yleistä
kirjoittanut Maria/ 14 May 2013

Korvien peseminen

Yksi todella tärkeä asia, kun mietitään kuulon huoltoa, on ennen kaikkea hygienia. Korvia ei kannata kovinkaan usein pestä runsaalla saippualla, koska silloin korvat kuivuvat. Kannattaa aina pestä lämpimällä vedellä ja pitää huolen siitä, että pyyhkii korvat pesun jälkeen. Vaha korvissa ei välttämättä ole aina paha asia. Vaha myös suojaa mahdollisilta infektioilta.

Se on hyvä tietää kun olet pesemässä korvia. Niin kuin edellisessä artikkelissa kirjoitin, ei kannata olla liian meluisissa paikoissa tai kuunnella musiikkia liian kovalla äänen volyymilla. Miksi? Koska se voi vahingoittaa kuuloasi.

Tänään ajattelin että kirjoittelen ajan kuluksi myös vähän toisesta asiasta. Niin kuin kaikki muut suomalaiset, minäkin olen täysin hulvaantunut jääkiekon MM-kisoista. Tällä hetkellä kisat järjestetään Suomessa ja Ruotsissa, siten että Suomen lohko pelaa ottelunsa Suomessa ja Ruotsin lohko pelaa vastaavasti lohkonsa pelit Ruotsissa. Myös mitalipelit pelataan tänä vuonna Ruotsissa. Viime vuonna mitalipelit pelattiin Helsingin Hartwall Areenalla.

Huomasin tuossa kun katselin jääkiekkoa että Sveitsi voitti Valko-Venäjän tänään, joka tarkoittaa sitä että Ruotsi kohtaa puolivälierissä Kanadan. Saa nähdä miten Ruotsin käy. Kanadalla on kaikki nimi miehet mukana joten Ruotsilla tulee olemaan kyllä aikamoinen urakka edessä, jos he haluavat voittaa Kanadan. Suomi kohtaa puolivälierissä joko USA:n tai sitten Slovakian. Kaikki riippuu siitä, miten Suomi pärjää tänään illan ottelussa kun vastaan asettuu Latvia. Suomelle tämän pitäisi olla helppo ottelu ja voitto pitäisi irrota suhteellisen helposti.

Oletko sinä jääkiekon ystävä? Kuka voittaa tänä vuonna MM-kultaa? Saa nähdä, tulee olemaan todella mielenkiintoiset kisat. Jännittää oikein kun mietin jo puolivälierä peliä. Tämä ottelu on kyllä todella tärkeä. Jos pelin voittaa, sitä mennään neljän parhaimman joukkoon. Jos hävitään, pelit päättyvät siihen.